Notícies

27 de Gener de 2019 [X]
II DUATLÓ VILADECANS
Aquest cap de setmana hem tingut representació de dos triatletes de la secció al II Duatló de Viladecans.
La prova que consisteix en un primer tram de cursa a peu de 5km, un segon tram de bici a un circuit de dues voltes a un circuit que comença girant a la dreta en direcció al The Style Outlet, per continuar a la carretera B-204 fins un gir de 180º i un tercer tram de cursa a peu a un circuit quadrat que envolta el Parc de la Marina.

El guanyador de la prova va ser Roger Manyà Valenzuela de l´ASSOCIACIÓ ESPORTIVA ROCKETS, aturant el cronòmetre amb un temps de 53 minuts i 46 segons.

Els representants del Club Natació Terrassa - Cicles Morenito, Fernando Pascual Moya i Àlex Catalán Ramírez van creuar la meta en les posicións 60 i 78 respectivament. Fernando Pascual va creuar la línia de meta amb un temps de 59 minuts i 54 segons mentre´s que Àlex Catalán ho va fer amb un temps de 1 hora, 2 minuts i 3 segons.
27 de Gener de 2019
II DUATLÓ VILADECANS
Aquest cap de setmana hem tingut representació de dos triatletes de la secció al II Duatló de Viladecans.  [Més...]

20 de Gener de 2019 [X]
VII Duatló de muntanya dels Pèlags i IX Duatló de Granollers
Magnifica representació dels triatletes de la secció de Triatló del Club Natació Terrassa - Cicles Morenito, aquest cap de setmana, en el VII Duatló de muntanya dels Pèlags i al IX Duatló de Granollers - Circuit de Barcelona.
Aquest passat diumenge 20 de gener. vam tenir representació de dos triatletes de la secció de Triatló del Club Natació Terrassa - Cicles Morenito en dos de les duatlons disputades en el calendari de triatlons.

Al VII Duatló de muntanya dels Pèlags el guanyador absolut de la prova va ser Adrià Noguera Soldevida del Club Triatló Lluçanès amb un temps de 1h:28m:35s. Abel Sucarrats, com de costum darrerament, va guanyar la prova en la seva categoria (Júnior) aturant el crono en 1h:33m:40s i arribant a la 7a posició de la general.

Per altra banda, al IX Duatló de Granollers - Circuit de Barcelona, Jordi Garcia Gracia del C.N. Badalona va ser el guanyador de la prova amb un temps de 55m:31s. El representant del Club Natació Terrassa - Cicles Morenito Daniel Ratera Ramos, va arribar només a uns pocs segons després del guanyador, aturant el crono en 56m:14s i arribant a la 13a posició de la classificació general.
20 de Gener de 2019
VII DUATLÓ DE MUNTANYA DELS PÈLAGS I IX DUATLÓ DE GRANOLLERS
Magnifica representació dels triatletes de la secció de Triatló del Club Natació Terrassa - Cicles Morenito, aquest cap de setmana, en el VII Duatló de muntanya dels Pèlags i al IX Duatló de Granollers - Circuit de Barcelona.  [Més...]

13 de Gener de 2019 [X]
III Duatló de carretera de Mataró.
Aquest cap de setmana vam tenir representació de 5 triatletes del C.N. Terrassa - Cicles Morenito, al III Duatló de carretera de Mataró.
Aquest cap de setmana vam tenir representació de 5 triatletes del C.N. Terrassa - Cicles Morenito, al III Duatló de carretera de Mataró.

El guanyador masculí de la prova va ser Jordi Garcia Gracia del C.N. Badalona amb un temps de 52 minuts i 54 segons. En representació masculina del Club, els resultats dels participants van ser Daniel Ratera Ramos amb 32a posició amb un temps de 0:55:44, Marc Nieto Justribo amb 83a posició amb un temps de 0:58:31, Fernando Pascual Moya amb 142a posició amb un temps de 1:01:15 i Rafael Viciana Morales amb 182a posició amb un temps de 1:03:42.

En categoria femenina, la guanyadora de la prova va ser Anna Godoy Contreras amb un temps de 58 minuts i 2 segons. La representant femenina del Club Natació Terrassa - Cicles Morenito Montserrat Estany de Pouplana va finalitzar en 37a posició amb un temps de 1h:10m:15s.
13 de Gener de 2019
III DUATLÓ DE CARRETERA DE MATARÓ.
Aquest cap de setmana vam tenir representació de 5 triatletes del C.N. Terrassa - Cicles Morenito, al III Duatló de carretera de Mataró.  [Més...]

23 de Desembre de 2018 [X]
DUATLÓ DE PORQUERES i DUATLÓ DE MONTORNÈS
Aquest cap de setmana vam tenir representació dels nostres triatletes a la segona edició de la Duatló de muntanya de Porqueres i al I Duatló de carretera de Montornès.
En quan a la II edició de la Duatló de muntanya de Porqueres destacar la nova victória de Abel Serra a la seva categoria (Júnior) amb un temps de 1h 37 minuts i 40 segons, obtenint la 17a posició de la general. Cursa que va guanyar Francesc Freixer Alsina, del grup Esportiu Esteve amb aturant el crono a un temps de 1h:30m:03s.

A la Duatló de Montornès, Sergio Ferrer Hernandez del C.N. Terrassa Cicles Morenito va finalitzar a la posició 156a, amb un temps de 1h:23m:38s. El guanyador de la prova va ser Albert Parreño Samper, del club Fasttriatlon-C.N. Montjuic amb un registre de temps de 57 minuts i 41 segons.
23 de Desembre de 2018
DUATLÓ DE PORQUERES I DUATLÓ DE MONTORNÈS
Aquest cap de setmana vam tenir representació dels nostres triatletes a la segona edició de la Duatló de muntanya de Porqueres i al I Duatló de carretera de Montornès.  [Més...]

02 de Desembre de 2018 [X]
DUATLÓ D´ÒDENA
Abel Serra Sucarrats torna a guanyar en categoria Júnior en la X edició de la duatló de muntanya d´Òdena.
Aquest cap de setmana vam tenir representació al X Duatló de muntanya d´Òdena, amb nova victòria en categoria Júnior per Abel Serra Sucarrats, del Club Natació Terrassa - Cicles Morenito, amb 8a posició de la general i un temps de 1h:29m:24s. L´altre representant de la secció, Jaume Gracia Alcacer, va terminar en la 118a posició de la general, amb un temps de 1h:52m:38s

El guanyador absolut de la prova va ser Mario Sinues Mico, del club T-Bikes Club Triatló, amb un temps de 1h:24m:20s.
02 de Desembre de 2018
DUATLÓ D´ÒDENA
Abel Serra Sucarrats torna a guanyar en categoria Júnior en la X edició de la duatló de muntanya d´Òdena.  [Més...]

25 de Novembre de 2018 [X]
DUATLÓ DE GEIEG
Abel Serra guanyador de la II Duatló de muntanya de Geieg en categoria Júnior. El format de la cursa és sprint, fent una primera tirada de 5km corrent, seguidament es fan 18km amb bicicleta de muntanya i s’acaba amb 2,5km de cursa a peu.
El triatleta del Club Natació Terrassa - Cicles Morenito, Abel Serra Sucarrats va guanyar la II Duatló de muntanya de Geieg en categoria Júnior, prova disputada el diumenge 25 de novembre a Girona a les 10h. Abel Serra va finalitzar en la 10a posició de la general amb un temps de 1h:32m:19s.

El guanyador absolut de la prova va ser Mario Sinues Mico del club T-Bikes Club Triatló amb un temps de 1h:23m:00s .
25 de Novembre de 2018
DUATLÓ DE GEIEG
Abel Serra guanyador de la II Duatló de muntanya de Geieg en categoria Júnior. El format de la cursa és sprint, fent una primera tirada de 5km corrent, seguidament es fan 18km amb bicicleta de muntanya i s’acaba amb 2,5km de cursa a peu.  [Més...]

11 de Novembre de 2018 [X]
DUATLÓ DE TAVÈRNOLES
Victòria d´Abel Serra en categoria Júnior al duatló de Tavèrnoles
El IX Duatló BTT de Tavèrnoles consisteix en un duatló amb distància: 6km de cursa a peu + 20km. de BTT + 3km de cursa a peu.

El guanyador absolut d´aquesta edició va ser Francesc Freixer Alsina, del Grup Esportiu Esteve amb un temps de 1h:29m:01s

Per part dels representants del Club Natació Terrassa - Cicles Morenito, Abel Serra Sucarrats va obtenir la 19a posició de la general, sent el primer de la seva categoria (Júnior) amb un temps de 1h:41m:56s. L´altre representant del club, Carlos Molina Robles va finalitzar en la 103a posició de la general amb un temps de 2h:04m:53s.
11 de Novembre de 2018
DUATLÓ DE TAVÈRNOLES
Victòria d´Abel Serra en categoria Júnior al duatló de Tavèrnoles  [Més...]

28 d´Octubre de 2018 [X]
TRIATLÓ (AQUATLÓ) SANT VICENÇ DE MONTALT
Aquest passat diumenge dia 28 d´octubre es va disputar el triatló de Sant Vicenç de Montalt en distància esprint. Prova que finalment es va convertir en Aquatló per motius meteorològics.
El guanyador de la prova va ser Guillem Montiel Moreno del Club Natació Minorisa amb un temps de 27 minuts i 5 segons.

En representació del Club Natació Terrassa - Cicles Morenito, Daniel Ratera Ramos va finalitzar en 22a posició de la general amb un temps de 31 minuts i 59 segons i Arnau Beltrà Bisa va finalitzar en 41a posició de la general amb un temps 34 minuts i 19 segons.
28 d´Octubre de 2018
TRIATLÓ (AQUATLÓ) SANT VICENÇ DE MONTALT
Aquest passat diumenge dia 28 d´octubre es va disputar el triatló de Sant Vicenç de Montalt en distància esprint. Prova que finalment es va convertir en Aquatló per motius meteorològics.  [Més...]

21 d´Octubre de 2018 [X]
TRIATLÓ VILANOVA - DISTÀNCIA SPRINT
El triatló de Vilanova i la Geltrú és una prova esportiva combinada i de resistència, en el qual el participant realitza tres segments: natació, ciclisme i cursa a peu. La darrera edició es va celebrar el diumenge 21 d’octubre amb la primera de les sortides a les 09h del matí. Les distàncies que van cobrir tots els participants és de 750 metres de natació, 20 quilòmetres de ciclisme i 5 quilòmetres de cursa a peu.
El guanyador de la prova va ser Guillem Montiel Moreno del Club Natació Minorisa amb un temps de 52´:05´´.

Dos triatletes del Club Natació Terrassa Cicles Morenito van participar a la prova. Per una banda, Daniel Ratera Ramos va obtenir la 40 posició de la classificació general i 5a de la seva categoria (sub-23) amb un temps de 59´:29´´, per altra banda i molt enganxat a ell, Carlos Restoy Salmeron va finalitzar a la posició 50 de la general amb un temps de 1h 8 segons.
21 d´Octubre de 2018
TRIATLÓ VILANOVA - DISTÀNCIA SPRINT
El triatló de Vilanova i la Geltrú és una prova esportiva combinada i de resistència, en el qual el participant realitza tres segments: natació, ciclisme i cursa a peu. La darrera edició es va celebrar el diumenge 21 d’octubre amb la primera de les sortides a les 09h del matí. Les distàncies que van cobrir tots els participants és de 750 metres de natació, 20 quilòmetres de ciclisme i 5 quilòmetres de cursa a peu.  [Més...]

20 d´Octubre de 2018 [X]
HALF CHALLENGE MALLORCA
Aquest passat dissabte dia 20 d´octubre, es va disputar la half Challenge Peguera-Mallorca que consisteix en una prova de 1,9km de natació, 90km de ciclisme i 21km de cursa a peu amb representació d´un representant de la secció de triatló del C.N. Terrassa.
El guanyador de la prova va ser Pablo Dapena González que va finalitzar amb un temps de 3h, 54minuts i 8 segons.

Per la seva part, el triatleta del Club Natació Terrassa - Cicles Morenito, Rafael Viciana Morales, va disputar la cursa i la va finalitzar a la posició 289 de la general, aturant el crono amb un temps de 5h, 28minuts i 18 segons.
20 d´Octubre de 2018
HALF CHALLENGE MALLORCA
Aquest passat dissabte dia 20 d´octubre, es va disputar la half Challenge Peguera-Mallorca que consisteix en una prova de 1,9km de natació, 90km de ciclisme i 21km de cursa a peu amb representació d´un representant de la secció de triatló del C.N. Terrassa.  [Més...][Anteriors...]        [Posteriors...]


Usuari: Password:


Club Natació Terrassa       Copyright ©       info@elnatacio-triatlo.com