Notícies

03 de Març de 2019 [X]
VI Duatló de Girona
Aquest cap de setmana hem tingut representació al VI Duatló de Girona - CNC Categories
Al recorregut de la cursa a peu, el primer segment consta de 2 voltes de 2,5kms que combina asfalt i sorra. Al recorregut de ciclisme de 25km, transcorre per la zona d’Adri, un circuit dur amb pocs trams plans, amb un darrer tram de cursa a peu igual al del primer segment però a una sola volta.

Respecte als resultats en categoria femenina els resultats de la guanyadora de la prova i de las triatletes del C.N. Terrassa- Cicles Morenito són els següents:

1 - Sara Loehr Muñoz (ASS ESPORTIVA ROCKETS).............1:14:06
21 - Montserrat Estany de Pouplana.........................................1:28:14 (2na SUB23F)
23 - Sheila Cañabate Sanchez..................................................1:29:52

Respecte als resultats en categoria masculina els resultats del guanyador de la prova i de las triatletes del C.N. Terrassa- Cicles Morenito són els següents:

1 - Arnau Turon (NAN OLIVERAS TEAM) ................................1:05:48
8 - Abel Serra Sucarrats............................................................1:08:08 (1r JNM)
58 - Daniel Fierrez Tinoco.........................................................1:13:07
68 - Ruben Molina Ruiz.............................................................1:13:56
80 - Jordi Fabra Pardo...............................................................1:14:47

NF - Daniel Ratera Ramos
NP - Fernando Pascual Moya
03 de Març de 2019
VI DUATLÓ DE GIRONA
Aquest cap de setmana hem tingut representació al VI Duatló de Girona - CNC Categories  [Més...]

24 de Febrer de 2019 [X]
III DUATLÓ TRIRELAY PINEDA DE MAR
Aquest passat diumenge 24 de febrer, s´ha disputat la 3a edició del Duatló TriRelay de Pineda de Mar, amb representació de dos equips formats per triatletes del Club Natació Terrassa - Cicles Morenito.
TriRelay Duatló és una prova on cadascun dels 3 integrants de cada equip realitza un duatló Super Sprint en la seva totalitat, abans de passar el relleu al següent membre del seu equip. La classificació final està determinada pel temps entre la sortida del primer participant i l´arribada del darrer rellevista.

A la duatló per relleus CNC el guanyador de la prova va ser l´equip format pel club FASTTRIATLON-C.N. MONTJUIC que van finalitzar amb un temps de 1h:14m:24s.
En aquesta categoria el grup del C.N. TERRASSA-CICLES MORENITO format per Dani Ratera, Marc Nieto i Àlex Catalan va finalitzar en 16a posició amb un temps de 1h:23m:05s.

A la duatló per relleus Open, el guanyador de la prova va ser el grup format pel club PRAT TRIATLO 1994 que va finalitzar la prova en un temps de 1h:18m:00s. El grup del C.N. TERRASSA-CICLES MORENITO format per Arnau Beltrà, Ernest Serred i Sergi Truñó va finalitzar en 20a posició amb un temps de 1h:35m:08s.
24 de Febrer de 2019
III DUATLÓ TRIRELAY PINEDA DE MAR
Aquest passat diumenge 24 de febrer, s´ha disputat la 3a edició del Duatló TriRelay de Pineda de Mar, amb representació de dos equips formats per triatletes del Club Natació Terrassa - Cicles Morenito.  [Més...]

17 de Febrer de 2019 [X]
DUATLÓ IGUALADA
Aquest passat diumenge 17 de febrer a les 10h es va donar el tret de sortida a la XIII Duatló d´Igualada amb 6 triatletes del Club Natació Terrassa - Cicles Morenito.
La prova, disputada a l´estadi atletic municipal d´igualada, amb unes distàncies de 6 km de cursa a Peu, 18 km de ciclisme i 3 km més de cursa a peu, la va guanyar Genis Grau Plana del club PRAT TRIATLO 1994 amb un temps de 53m:14s en categoria masculina i Gemma Diaz Ruiz del club PRAT TRIATLO 1994 en categoria femenina amb un temps de 1h:01m:21s.

En quant als representants del club Natació Terrassa - Cicles Morenito, els resultats de temps obtinguts i la seva respectiva posició és la següent:

Abel Serra Sucarrats va finalitzar en 17a posició amb un temps de 55m:32s (2n en categoria Júnior)
Jordi Fabra Pardo va finalitzar en 109a posició amb un temps de 1h:00m:32s
Ernest Serred Martinez va finalitzar en 137a posició amb un temps de 1h:02m:21s
Alex Catalan Ramirez va finalitzar en 161a posició amb un temps de 1h:04m:16s
Roger Cardellach Fernandez va finalitzar en 162a posició amb un temps de 1h:04m:26s
Montserrat Estany de Pouplana va finalitzar en 34a posició en categoria femenina amb un temps de 1h:13m:30s
17 de Febrer de 2019
DUATLÓ IGUALADA
Aquest passat diumenge 17 de febrer a les 10h es va donar el tret de sortida a la XIII Duatló d´Igualada amb 6 triatletes del Club Natació Terrassa - Cicles Morenito.  [Més...]

10 de Febrer de 2019 [X]
III DUATLÓ DE CASTELLAR DEL VALLÉS
Aquest passat diumenge, dos triatletes del Club Natació Terrassa - Cicles Morenito han participat a la tercera edició del Duatló de Castellar del Vallés - CNC Grups d´Edat.
El guanyador absolut de la prova va ser Victor Aguilera Revuelta de l´Ass. Esportiva Rockets, que va aturar el crono en un temps de 1h:03m:57s.

Per la seva part, Abel Serra Sucarrats del CN Terrassa - Cicles Morenito, va arribar en 17 posició de la general i primera posició de la seva categoria i 1r del grup d´edat G17-G19 amb un temps de 1h:07m:29s.

L´altre representant l´Àlex Catalan Ramírez va finalitzar en 86a posició aturant el crono amb un temps de 1h:16m:20s.
10 de Febrer de 2019
III DUATLÓ DE CASTELLAR DEL VALLÉS
Aquest passat diumenge, dos triatletes del Club Natació Terrassa - Cicles Morenito han participat a la tercera edició del Duatló de Castellar del Vallés - CNC Grups d´Edat.  [Més...]

03 de Febrer de 2019 [X]
XII DUATLÓ PRAT EQUIPS CNC
Aquest passat diumenge 3 de febrer es va disputar la XII Duatló del Prat per Equips amb representació de 4 equips de la secció de triatló del Club Natació Terrassa - Cicles Morenito.
En la Categoria CNC el guanyador de la prova va ser el club FASTTRIATLON-C.N. MONTJUIC que va aturar el crono en un temps de 57 minuts i 24 segons. El equip A del C.N. TERRASSA-CICLES MORENITO format per Abel Serra, Dani Ratera, Rubén Molina, Marc Nieto i Fernando Pascual es va classificar en 33 posició amb un temps de 1h:05m:09s.

Respecte a la categoria OPEN, en el apartat femení, les guanyadores de la prova va ser el format per les triatletes del C.E. KATOA BARCELONA que van finalitzar la mateixa amb un temps de 1h:13m:50s

El equip femení del C.N. TERRASSA-CICLES MORENITO format per Carmina Jimemez, Sheila Cañabate i Montse Estany van finalitzar en 4a posició amb un temps de 1h:23m:20s.

En quan a la categoria OPEN gènere masculí, el guanyador de la prova va ser el format pels triatletes del FASTTRIATLON-C.N. MONTJUIC finalitzant la mateixa amb un temps de 1h:00m:12s

Els resultats dels altres dos grups formats per triatletes de la secció del C.N. Terrassa, van ser els següents:

El C.N. TERRASSA-CICLES MORENITO B, equip format pels triatletes Carlos Molina, Chus Rodriguez, Dani Fierrez, Carlos Fornieles i Alex Catalan van finalitzar en 26 posició amb un temps de 1h:09m:01s.

C.N. TERRASSA-CICLES MORENITO C, equip format per Dani Garcia, Marc Guindo, Albert Garcia, Ernest Serred i Albert Bosch, van finalitzar en 82 posició amb un temps de 1h:18m:34s.
03 de Febrer de 2019
XII DUATLÓ PRAT EQUIPS CNC
Aquest passat diumenge 3 de febrer es va disputar la XII Duatló del Prat per Equips amb representació de 4 equips de la secció de triatló del Club Natació Terrassa - Cicles Morenito.  [Més...]

27 de Gener de 2019 [X]
II DUATLÓ VILADECANS
Aquest cap de setmana hem tingut representació de dos triatletes de la secció al II Duatló de Viladecans.
La prova que consisteix en un primer tram de cursa a peu de 5km, un segon tram de bici a un circuit de dues voltes a un circuit que comença girant a la dreta en direcció al The Style Outlet, per continuar a la carretera B-204 fins un gir de 180º i un tercer tram de cursa a peu a un circuit quadrat que envolta el Parc de la Marina.

El guanyador de la prova va ser Roger Manyà Valenzuela de l´ASSOCIACIÓ ESPORTIVA ROCKETS, aturant el cronòmetre amb un temps de 53 minuts i 46 segons.

Els representants del Club Natació Terrassa - Cicles Morenito, Fernando Pascual Moya i Àlex Catalán Ramírez van creuar la meta en les posicións 60 i 78 respectivament. Fernando Pascual va creuar la línia de meta amb un temps de 59 minuts i 54 segons mentre´s que Àlex Catalán ho va fer amb un temps de 1 hora, 2 minuts i 3 segons.
27 de Gener de 2019
II DUATLÓ VILADECANS
Aquest cap de setmana hem tingut representació de dos triatletes de la secció al II Duatló de Viladecans.  [Més...]

20 de Gener de 2019 [X]
VII Duatló de muntanya dels Pèlags i IX Duatló de Granollers
Magnifica representació dels triatletes de la secció de Triatló del Club Natació Terrassa - Cicles Morenito, aquest cap de setmana, en el VII Duatló de muntanya dels Pèlags i al IX Duatló de Granollers - Circuit de Barcelona.
Aquest passat diumenge 20 de gener. vam tenir representació de dos triatletes de la secció de Triatló del Club Natació Terrassa - Cicles Morenito en dos de les duatlons disputades en el calendari de triatlons.

Al VII Duatló de muntanya dels Pèlags el guanyador absolut de la prova va ser Adrià Noguera Soldevida del Club Triatló Lluçanès amb un temps de 1h:28m:35s. Abel Sucarrats, com de costum darrerament, va guanyar la prova en la seva categoria (Júnior) aturant el crono en 1h:33m:40s i arribant a la 7a posició de la general.

Per altra banda, al IX Duatló de Granollers - Circuit de Barcelona, Jordi Garcia Gracia del C.N. Badalona va ser el guanyador de la prova amb un temps de 55m:31s. El representant del Club Natació Terrassa - Cicles Morenito Daniel Ratera Ramos, va arribar només a uns pocs segons després del guanyador, aturant el crono en 56m:14s i arribant a la 13a posició de la classificació general.
20 de Gener de 2019
VII DUATLÓ DE MUNTANYA DELS PÈLAGS I IX DUATLÓ DE GRANOLLERS
Magnifica representació dels triatletes de la secció de Triatló del Club Natació Terrassa - Cicles Morenito, aquest cap de setmana, en el VII Duatló de muntanya dels Pèlags i al IX Duatló de Granollers - Circuit de Barcelona.  [Més...]

13 de Gener de 2019 [X]
III Duatló de carretera de Mataró.
Aquest cap de setmana vam tenir representació de 5 triatletes del C.N. Terrassa - Cicles Morenito, al III Duatló de carretera de Mataró.
Aquest cap de setmana vam tenir representació de 5 triatletes del C.N. Terrassa - Cicles Morenito, al III Duatló de carretera de Mataró.

El guanyador masculí de la prova va ser Jordi Garcia Gracia del C.N. Badalona amb un temps de 52 minuts i 54 segons. En representació masculina del Club, els resultats dels participants van ser Daniel Ratera Ramos amb 32a posició amb un temps de 0:55:44, Marc Nieto Justribo amb 83a posició amb un temps de 0:58:31, Fernando Pascual Moya amb 142a posició amb un temps de 1:01:15 i Rafael Viciana Morales amb 182a posició amb un temps de 1:03:42.

En categoria femenina, la guanyadora de la prova va ser Anna Godoy Contreras amb un temps de 58 minuts i 2 segons. La representant femenina del Club Natació Terrassa - Cicles Morenito Montserrat Estany de Pouplana va finalitzar en 37a posició amb un temps de 1h:10m:15s.
13 de Gener de 2019
III DUATLÓ DE CARRETERA DE MATARÓ.
Aquest cap de setmana vam tenir representació de 5 triatletes del C.N. Terrassa - Cicles Morenito, al III Duatló de carretera de Mataró.  [Més...]

23 de Desembre de 2018 [X]
DUATLÓ DE PORQUERES i DUATLÓ DE MONTORNÈS
Aquest cap de setmana vam tenir representació dels nostres triatletes a la segona edició de la Duatló de muntanya de Porqueres i al I Duatló de carretera de Montornès.
En quan a la II edició de la Duatló de muntanya de Porqueres destacar la nova victória de Abel Serra a la seva categoria (Júnior) amb un temps de 1h 37 minuts i 40 segons, obtenint la 17a posició de la general. Cursa que va guanyar Francesc Freixer Alsina, del grup Esportiu Esteve amb aturant el crono a un temps de 1h:30m:03s.

A la Duatló de Montornès, Sergio Ferrer Hernandez del C.N. Terrassa Cicles Morenito va finalitzar a la posició 156a, amb un temps de 1h:23m:38s. El guanyador de la prova va ser Albert Parreño Samper, del club Fasttriatlon-C.N. Montjuic amb un registre de temps de 57 minuts i 41 segons.
23 de Desembre de 2018
DUATLÓ DE PORQUERES I DUATLÓ DE MONTORNÈS
Aquest cap de setmana vam tenir representació dels nostres triatletes a la segona edició de la Duatló de muntanya de Porqueres i al I Duatló de carretera de Montornès.  [Més...]

02 de Desembre de 2018 [X]
DUATLÓ D´ÒDENA
Abel Serra Sucarrats torna a guanyar en categoria Júnior en la X edició de la duatló de muntanya d´Òdena.
Aquest cap de setmana vam tenir representació al X Duatló de muntanya d´Òdena, amb nova victòria en categoria Júnior per Abel Serra Sucarrats, del Club Natació Terrassa - Cicles Morenito, amb 8a posició de la general i un temps de 1h:29m:24s. L´altre representant de la secció, Jaume Gracia Alcacer, va terminar en la 118a posició de la general, amb un temps de 1h:52m:38s

El guanyador absolut de la prova va ser Mario Sinues Mico, del club T-Bikes Club Triatló, amb un temps de 1h:24m:20s.
02 de Desembre de 2018
DUATLÓ D´ÒDENA
Abel Serra Sucarrats torna a guanyar en categoria Júnior en la X edició de la duatló de muntanya d´Òdena.  [Més...][Anteriors...]        [Posteriors...]


Usuari: Password:


Club Natació Terrassa       Copyright ©       info@elnatacio-triatlo.com